Τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων ασφάλειας και εντοπισμού

Μεγάλη γκάμα προϊόντων

  • Συστήματα Ασφαλείας & Συναγερμού.
  • Συστήματα πυρανίχνευσης.
  • Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (C.C.TV).
  • Συστήματα Περιμετρικής προστασίας.
  • Συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control-Time Attendance).
  • Συστήματα παγίδευσης και ελέγχου εμπορευμάτων.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο τις ασφάλειας. Χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας γενιάς από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου, μπορούμε να υλοποιήσουμε απαιτητικές εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής και φυσικής προστασίας.

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV):
Οι νέες κάμερες υψηλής ανάλυσης καθώς και τα εξελιγμένα καταγραφικά, σας δίνουν τη δυνατότητα καταγραφής, επεξεργασίας και απομακρυσμένης παρακολούθησης των εικόνων με πολλές επιλογές.
Συναγερμοί:
Οι συσκευές που προτείνουμε είναι άριστης ποιότητας, υψηλής τεχνολογίας και μπορούν να καλύψουν με συνέπεια και αξιοπιστία ακόμα και την πιο απαιτητική εγκατάσταση. Η απομακρυσμένη διαχείριση των συστημάτων δίνει τη δυνατότητα ελέγχου από το κινητό ή το tablet.
Επιχειρήσεις:
Τα συστήματα που χρησιμοποιούμε ακολουθούν κάθε νέα τεχνολογία και ανταποκρίνονται σε όλες τις ζητούμενες τεχνικές προδιαγραφές. Η εταιρία ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια σε οποιοδήποτε μεγέθους εγκατάσταση.

Σύνδεση στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μας Προνομιακές τιμές για τους πελάτες μας!!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

Χαλαρώστε! Ειμαστε εδώ για τη προστασία σας.