Ποιοί είμαστε

ΔΣ Security - Ποιοί είμαστε

Ψάχνετε οικονομική και αξιόπιστη λύση? Την βρήκατε!

Η  ΔΣ Security ιδρύθηκε 17-Νοεμβριου-2016 και δραστηριοποιείται ως επιχείρηση παροχής υπηρεσιών προστασίας με αριθμό άδειας 3015/39/60/3134-ζ΄ όπως προβλέπεται από τον Ν 2518/97 του  Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και με αριθμό ΓΕΜΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ :85986902000.

Η Επιχείρηση  εδρεύει στο Δήμο Σικυωνίων Κορίνθιας και στη  Διεύθυνση: Πετμεζά 8 Κιάτο, 20200, με αντικείμενο  υπηρεσίες παροχής ιδιωτικής προστασίας, υπηρεσίες φύλαξης, υπηρεσίες παρακολούθησης και συντήρησης συστημάτων ασφάλειας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για την παροχή αξιόπιστων, αποτελεσματικών υπηρεσιών ασφαλείας σε ολόκληρη την Κορινθία στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένων του Άργους και του και το Αιγίου.

Κινητές περιπολίες
Είτε το ακίνητό σας είναι κατειλημμένο είτε κενό, πρέπει να είστε σίγουροι ότι το κτίριό σας είναι ασφαλές και θα είναι ασφαλές. Οι εκπαιδευμένοι φρουροί ασφαλείας μας πραγματοποιούν καθημερινές, εβδομαδιαίες ή μηνιαίες επιθεωρήσεις ιδιοκτησίας κατόπιν αιτήματός σας.
Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε σήμανση για να παρέχουμε οπτική προειδοποίηση σε πιθανούς βανδάλους ή εισβολείς, ενώ επόπτης μας οδηγεί επίσης όχημα ασφαλείας της εταιρείας για να παρέχει ένα ακόμη μεγαλύτερο οπτικό αποτρεπτικό έλεγχο.
Οι περιπολίες μας μπορούν να διενεργούν τακτικούς ελέγχους ασφαλείας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του χώρου σας, οι οποίοι θα καταγράφονται από συστήματα βίντεο για να σας παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία για την ολοκλήρωση των ελέγχων.
Θα αλλάζουμε επίσης τη ρουτίνα μας για να μειώσουμε την πιθανότητα παραβίασης της ασφάλειας.

Χειριστές σκύλων
Η ΔΣsecurity παρέχει υπηρεσία προστασίας σκύλου σε πελάτες που περιλαμβάνουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Περιπολικά σκυλιά για μεγάλες ή κενές τοποθεσίες ανίχνευση εκρηκτικών, ναρκωτικών.
  • Οι χειριστές σκύλων μας είναι πιστοποιημένοι , είναι πλήρως ασφαλισμένοι και έχουν εκπαιδευτεί στη διαχείριση συγκρούσεων.
  • Σκύλο υψηλής εκπαίδευσης και όχημα για την απόλυτη αποτροπή.

 

ΠΡΟΦΙΛ

Ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι ο Στέφανος Δομετίου. Ο Στέφανος Δομετίου είναι 40 χρονών και ασχολείται με τον τομέα της ασφάλειας τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι απόφοιτος των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού ξηράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών  με τον βαθμό του λοχία και με την  τιμητική διάκριση αποφοίτησης της Σχολής Αλεξιπτωτιστών.

Έχει γνώσεις πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας, ασφαλής χρήσης πυροβόλου όπλου και δικαίωμα οπλοκατοχής .Γνώσεις πυρασφαλείας πυροπροστασίας, πρώτων βοηθειών και έχει συμμετάσχει σε συνοδείες – ασφάλειας υψηλών φυσικών προσώπων, χαρακτηρίζεται από διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα μπορεί να προβλέψει, προνοήσει και να  ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, έχοντας στο νου του   τη συνεχή γνώση για το αντικείμενο,  μιας και το επάγγελμα είναι ΄΄δια βίου μάθησης ΄΄ και  φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στο χώρο.

Η αγάπη του για την ασφάλεια και την προστασία των συνανθρώπων του είναι αυτό που τον ώθησε να δημιουργήσει τη ΔΣsecurity, μια καινοτόμο και υγιή  επιχείρηση στον τομέα της παροχής προσωπικής και εταιρικής ασφάλειας. Καθημερινή προτεραιότητά  του είναι οι πιο αποτελεσματικές λύσεις συγχωνεύοντας τις γνώσεις του στις υπηρεσίες ασφαλείας και τις δυνατότητες που μας δίνουν τα συστήματα ασφαλείας και εντοπισμού να παρέχει ιδιαίτερες και αποτελεσματικές λύσεις στον κάθε πελάτη ξεχωριστά επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια στην στελέχωση των συνεργατών του σε όλους τους τομείς.

Ο προγραμματισμός αποτελεί για εμάς την πρωταρχική λειτουργία για το σύνολο των ενεργειών που γίνονται καθημερινά, ώστε  να καθορίσουμε τους στόχους που μας βάζει ο πελάτης-συνεργάτης (ιδιώτης, επιχείρηση η οργανισμός).Έτσι είμαστε πάντα έτοιμοι,  δίνοντας με σαφήνεια σε όλους τους συνεργάτες μας, τους τρόπους, τις ενέργειες και τα μέσα που θα ακολουθηθούν ώστε να παρέχουμε την μεγίστη ασφάλεια 24/7/365

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Το θεμελιώδες δικαίωμα στην ζωή και στην προσωπική ασφάλεια μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε κάθε επιθυμία σας ( 100%), με πιστή, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, ταχεία δράση, έχοντας ως γνώμονα των άνθρωπο και τις άξιες του. Ενεργώντας  πάντα ερευνητικά, προληπτικά και αποτρεπτικά  με νόμιμο και επαγγελματικό τρόπο προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας βάση των δικών σας αναγκών, δημιουργώντας για εσάς την μεγίστη ασφάλεια  καθόλο το 24ωρο για πάντα.

Οι στόχοι που βάζουμε σε καθημερινή βάση για την επίτευξη της ασφάλειας σας είναι ρεαλιστικοί. Έχοντας συνέχεια την προσοχή μας στην εξέλιξη των υπηρεσιών μας, συνυπολογίζοντας τη συνεχώς αυξανομένη και  εξελισσόμενη εγκληματικότητα και  πάντα ενεργώντας ταχέως, δημιουργούμε συνθήκες ευνοϊκές και  είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες .

Έτσι μπορούμε να προνοήσουμε –προλάβουμε- αποτρέψουμε θέματα ασφάλειας  που έχουν να κάνουν με ποινικά  αδικήματα όπως  (ληστείες- απόπειρες ληστειών, επίθεσης, διάρρηξης, απόπειρες εκβιασμών, εξαναγκασμούς, εκφοβισμούς, απαγωγές, απόπειρες εμπρηστών, παράνομη κατακράτηση πρόσωπου, απειλές, εσκεμμένη ζημία περιουσίας, είσοδο σε ξένη περιουσία), μεριμνώντας για όλους και για όλες τις κοινωνικές ομάδες(παιδιά-νέους- οικογένειες –ηλικιωμένους-ανθρώπους με αναπηρία η άλλα προβλήματα υγείας -ιδιώτες-επιχειρήσεις -οργανισμούς).

Σκοπός μας είναι η αποτροπή και εκτόνωση της κρίσης με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο. Οι υπηρεσίες μας έχουν προληπτικό χαρακτήρα αποτρεπτικό και όχι κατασταλτικό. Για κανένα λόγο δεν παραβιάζουμε την ιδιωτικότητα κανενός,  δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, γνωρίζοντας κάθε ιδιαίτερη ανάγκη του καθένα ξεχωριστά, πελάτη-συνεργάτη μας .

Τα μετρά που λαμβάνονται για την ασφάλεια όλων είναι μέτρα  πρόληψης, εντοπισμού και αποτροπής.  Ο πελάτης δίνοντας την συγκατάθεση του για της υπηρεσίες που του παρουσιάζουμε και επιθυμεί να έχει,  με γραπτή συναίνεση και τον 2 πλευρών, μας δίνει την δυνατότατα να του παρέχουμε ασφάλεια με τρόπο πλήρη και αποτελεσματικό. Με 100% ειλικρίνεια, πιστοί στο έργο μας  και εργατικότητα πετυχαίνουμε το αδύνατο να το κάνουμε δυνατό πιστεύοντας στην επιτυχία που είναι για εμάς η καθημερινή  δικαίωση των κόπων μας.

Χαλαρώστε! Ειμαστε εδώ για τη προστασία σας.